Kirsten Raagaard

Kirsten Raagaard er født i 1947 og blev færdiguddannet reklametegner i 1968. Allerede da hun var i lære, havde hun freelance-opgaver, bl.a. med vignetter til Ugebladet Søndag, som hun tegner til den dag i dag.

Hun har gennem årene tegnet mode for børn og voksne, hun har tegnet til noveller i ugeblade og magasiner, men hun er først og fremmest kendt for de mange børnebøger, hun har illustreret: diverse undervisningsmaterialer som historiske fagbøger, læsebogssystemer, letlæsningsbøger o.m.a. Kirsten har desuden selv skrevet og illustreret seks bøger om Malte og Zeppelin (Gyldendal).

Kirsten illustrerede sin første bog i 1970 og har illustreret Dingo-bøger siden 1989, hvor hun tegnede til bogen Hvor er du smuk i dag (Ung Dingo) af Bente Kastberg. Hun har lavet illustrationer til næsten 50 Dingo-bøger.

Kirsten viser rigtig, hvad hun kan, i de 17 herlige Morfar-bøger (Lille Dingo) af Per Østergaard, i Dennis og Camilla-bøgerne (Blå Dingo) af Dorthe Roholte og i Sif-bøgerne (Gul Dingo) af Bent B. Nielsen.